Wonen in Hooghof

Wonen in Hooghof

Stadsdeel Oude spoorbaan

Wonen in Hooghof in stadsdeel Oude Spoorbaan, nét buiten het centrum, binnen de ring. Dus, waar je ook moet of wilt zijn, je bent er zo: zo in de stad, zo op je werk, zo op school en zo op de A2 in de richting die je maar wilt.

Hooghof ligt midden in een gezellige en levendige buurt met bestaande bebouwing. Een mix van woningen uit de tijd dat de textielfabrieken floreerden, mooie woningen uit de 40'er en 50'-er jaren, Rijksmonumenten en meer recente bebouwing.

In Hooghof voelt iedereen zich thuis. Of je net aan het knallen ben in je eerste baan, je juist een mooie stap hebt gezet in je carrière, je prachtige kinderen op de wereld hebt gezet of als je kinderen uitgevlogen zijn.

Levendigheid, ruimte, groen en alle voorzieningen om de hoek. Highlights in het stadsdeel Oude Spoorbaan zijn de ‘De Genneper Parken’ en ‘High Tech Campus’.

Hooghof wacht op je.

Collage wonen in Hooghof

Ligging Oude Spoorbaan

Hooghof ligt supercentraal.

Ligging - Oude Spoorbaan - Hooghof

Hooghof

Het plan

Intiem van opzet, ruim in woongenot. Midden in een bestaande wijk, op 10 minuten lopen van het toffe centrum van Eindhoven. Een buitenkans.

Lekker leven. Dat was het uitgangspunt bij het ontwerpen van dit plan. Wij denken dat dat begint met een fijne plek: ruim, comfortabel, een 'buiten', op een goede locatie.

Hooghof 'ticks all the boxes'.

Op dit moment worden 28 eengezinswoningen gebouwd met voor- en achtertuin, eigen parkeerplaats, 3 slaapkamers en een zolder. Plek voor iedereen en alles dus!

De 9 appartementen bevinden zich in een complex van 3 woonlagen met een eigentijdse architectuur. De appartementen hebben een fijne woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer en een heerlijk balkon. Het is eventueel mogelijk om een parkeerplaats te huren. Een heerlijke plek voor jezelf of met je partner.

Woningen - Apartementen - Hooghof

Timelapse bouw appartementen

Hooghof

Voorzieningen

Hooghof heeft alles in buurt om lekker je leven te leiden.

Je dagelijkse boodschappen doe je bij Albert Heijn of Jumbo, de kinderen gaan óf naar de basisschool in de buurt of even verderop naar het middelbaar onderwijs.

Je hoofd en lijf houd je lekker fit in de sportscholen in de buurt of - als het even niet zo fit hoeft, schuif je lekker aan in één van de restaurantjes in de buurt óf je loopt even naar het centrum. Café 'De Gouden Bal', één van de oudste cafés van Eindhoven, ligt zelfs om de hoek.

Een medisch centrum met huisartsen en andere specialismen is op 8 autominuten bereikbaar. Wel zo'n zekere gedachte.

Vanuit Hooghof kun je makkelijk met het openbaar vervoer naar het busstation bij het NS-station om verder te reizen. Met de ligging aan de ring ben je met de auto zo op de uitvalswegen en de A2.

Voorzieningen - Hooghof

*Aan deze gegevens, impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.